Pagina's

vrijdag 11 november 2011

Van een roze wolk en de harde werkelijkheid

Ruim een week oud is dochterlief nu weer. Gisteren zaten de tranen erg hoog en om het minste en geringste kwamen ze eruit. Nu schijnt dat er ook wel bij te horen maar zelf ben ik nooit zo overvloedig geweest met m’n tranen. Gelukkig zijn het vooral tranen van geluk.
Wat is er toch veel om dankbaar voor te zijn.

Gisteren hebben we afscheid genomen van onze kraamverzorgster. Wat een fijn mens is dat. Mocht ik toch nog weer zwanger worden dan ga ik zeker vragen of ze weer komt.

Ik had gekozen voor kraamzorg de drechtstromen. Een klein bureau hier in de buurt. Ik ben er erg tevreden over.
Van tevoren had ik bij m’n verzekering gevraagd of hun bekend waren met de kwaliteit van de zorg die geleverd werd (van deze maar ook andere bureau’s). Tot mijn verbazing hebben hun niet zulke gegevens.
Lijkt me toch dat je als verzekeraar, die de kosten moet betalen, wilt weten dat je geld goed wordt besteed toch?

Vanaf vandaag proberen we het gewone leven weer een beetje op te pakken.
Ik zal het rustig aan moeten doen en goed naar m’n lijf moeten luisteren (wil ik nog wel eens vergeten L)
Vanmorgen werd ik wakker van de wekker die op half 6 stond (ja, dochterlief heeft heerlijk doorgeslapen).
Na even rustig bijkomen dochterlief wakker gemaakt en verschoont. Gisteravond had ze nogal last van darmkrampjes (net als gister en eergisteravond trouwens) en ook vanmorgen had ze nog wat moeite. Na de voeding viel mevrouw tevreden in slaap en ben ik zittend de was aan het sorteren geweest. De 1e was zit er in en er wachten er nog 2.
Als het zo door gaat ga ik toch weer eens kijken of een goedkoop stroom meter nu wel voordeliger is.

Vandaag verwacht ik met de post de geboortekaartjes. Wel een flinke kostenpost maar we hebben toch besloten om ze te laten maken (wel eigen ontwerp) zodat er een blijvende herinnering is aan die, voor ons, bijzondere dag.

Aan het eind van de maand zullen de uitgaven wel heel erg de pan uit stijgen. Ik ben benieuwd hoe groot de schade zal zijn maar nu ga ik weer even genieten van de kleine.

1 opmerking:

  1. een dubbele meter levert bijna niets meer op tegenwoordig. BOvendien is het wel fijn als het mooi weer is, dat je meerder wassen achter elkaar kunt draaien overdag om alles buiten te kunnen drogen!

    heel veel geluk voor jullie samen met jullie kleine....

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.