Pagina's

maandag 24 januari 2022

Ruim 10 jaar blogs van Kostwinnaar krijgt kind

28 oktober 2011 verscheen het eerste blog van Kostwinnaar krijgt kind. Nu ben ik hard op weg om de 200ste post  te plaatsen. Het lijkt me leuk om af en toe eens een terugblik te doen van de posts die zijn langsgekomen.

In de blogs van oktober ging het vooral over hoe het allemaal begon en de kinderkamer. Vol verwachting keken we uit naar de geboorte van onze dochter. Niet meer verwacht en toch gekregen. 

 Nu, 10 jaar later, heb ik het in mijn blogs niet meer alleen over hoe we rondkomen (wat toen de insteek was) maar over allerlei wel en wee in ons gezin. Wat gebeurt er in 10 jaar veel, maar ook, wat komt er een hoop steeds weer terug.  

Kijk je met me mee terug en deel ook gerust je eigen herinneringen over de afgelopen 10 jaar ๐Ÿ˜€. Volg je me bijvoorbeeld al vanaf het begin of ben je pas net aangeschoven. Hoe heb je me gevonden en blog je misschien zelf ook?
 


3 opmerkingen:

  1. Tien jaar, wow... Dan kom ik met mijn iets meer dan zes jaar pas 'net' kijken. Jij bent een van de bloggers die ik al volgde voordat ik zelf ging bloggen, dus in die zin ben je zeker een van de inspiratoren die uiteindelijk geleid heeft tot de start van Geldnerd. Ik weet niet meer precies hoe ik ooit jouw blog gevonden heb...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen idee wanneer ik voor het eerst een blog van jou ben gaan lezen. Je hebt mij waarschijnlijk zelf verteld dat je een blog schreef. Sinds kort krijg ik een mail bij nieuwe posts. Fijn,want ik ben niet zo goed in het zelf af en toe kijken of er iets nieuws is gepost. Geld speelt bij ons een minder grote rol maar ik geloof dat we de wereld kapot maken met onze consumptie dus vind het belangrijk om niet alles nieuw te kopen. Het huis slibt alleen maar dicht .. Natuurlijk vind ik het ook leuk om jou zo op een andere manier te kunnen volgen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, ja, ik was natuurlijk superblij met de aanleiding voor je blog, ons inmiddels groot geworden nichtje ๐Ÿ™‚

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.