Pagina's

maandag 19 december 2011

eindafrekening en verkoop

Wat ik al een tijdje aan zag komen lijkt nu toch echt te gaan gebeuren...

Niets zo vervelend als dat je het gevoel hebt dat je een rekening niet (op tijd) zal kunnen betalen omdat je het geld niet op je rekening hebt.

Vandaag kregen we de eindafrekening van de verwarming (blokverwarming) en die viel vies tegen.
Hebben we zo zuinig aan gedaan maar zijn de overige kosten weer zo hoog (Ga ik nog wel achteraan. Wil weten waar dat in zit) Ik heb van schrik gelijk de kachel helemaal uit gezet :(
Verwacht nog wel wat extra geld van de maand maar dat had ik eigenlijk gereserveerd voor andere doeleinden.

Nu ook de knoop maar door gehakt en onze chalet te koop gezet (had wel hier en daar verteld dat ie te koop is maar nooit serieus er iets mee gedaan).
Nog wel op de lokale markt. Misschien komt het ook nog op de grote plaats maar daar heb ik (nog) geen ervaring mee.

Straks nog even de gegevens van manlief z'n gitaar op zoeken en dan gaat die er ook op (was cadeautje maar manlief kan er niet lekker op spelen)

Wie weet is er een liefhebber voor en komen wij 'de winter door' ;)

Ben nu peertjes aan het koken op m'n petroleumstel en doe dit nu dus lekker in de woonkamer (hebben we er nog wat warmte van he)

5 opmerkingen:

 1. Het is af en toe net een puzzel hè. De maandelijkse uitgaven, zeker als er een kleine is, dan heb je ook onverwachtse uitgaven. Zeker aan het eind van het jaar komt alles op een kluitje. Ik hoop dat je er achter komt waar het hem in zit en dat het meevalt.

  Jammer dat je jullie chalet te koop moet zetten om de winter door te komen (en een stukje spaarpot)... lijkt me moeilijk, want zo'n chalet zorgt ook voor veel ontspanning.

  Geniet van de warme peertjes, smulse en ook genieten van de warmte van het petroleumstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè bah, vervelend zeg... gelukkig ben jij creatief en laat je de peertjes in de kamer koken. Scheelt natuurlijk altijd iets en ruikt vast ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend voor jullie.
  Mag/kun je de rekening niet in termijnen betalen?
  Veel sterkte en wijsheid toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook in een flat gewoond met blokverwarming,en nu kan jij je verwarming wel uit zetten,maar de kosten gaan gewoon door.
  Heb jij meters op je verwarming zitten dan heeft besparen zin zoniet zet hen dan maar weer aan want dan betaal je gewoon mee voor het stook gedrag van je buren.Gr Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Puck; het is zeker af en toe een puzzel. Dat we de chalet te koop zetten heeft niet zo zeer met nu te maken. Onze vaste lasten zijn erg hoog voor mijn bescheiden salaris. Met de verkoop willen we extra aflossen en zo de maandelijkse lasten omlaag brengen. Ik verwacht ook niet dat ik 'm 1,2,3, kwijt ben in deze tijd.
  De peertjes waren heerlijk.
  Trudy; Alle warmte is meegenomen he.
  Lisette; Ik kan in termijnen betalen. Waarschijnlijk ga ik dit wel doen. Maar het is gewoon vervelend.
  Marjanne; Hier hebben we gelukkig meters erop. En sinds kort nieuwe (bij de oude betaalde we ook extra ivm verdamping)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.