Pagina's

maandag 2 maart 2020

lego


Begin februari overleed de bedenker van het LEGO poppetje. Wie is er niet groot mee geworden ;)
Lego, Man, De Bouw, Helm, Speelgoed, Stuk, Werknemer
foto:pixabay

Als kind hebben manlief en ik ook veel met lego gespeeld en toen onze dochter op de leeftijd kwam dat ze naast de duplo ook met lego overweg kon hebben we enkele setjes voor haar gekocht.
Helaas vind ze de legoblokjes zelf blijkbaar niet interessant genoeg om mee te spelen. De poppetjes daar speelt ze met veel plezier mee. De politie poppetjes zijn daarbij favoriet. Mogelijk door het eerste blad van lego city dat ze kreeg. Daar ging het verhaal over agent Amber en sinds die tijd heet haar fantasie vriendje ook Amber.
Hele avonturen hebben ze al beleefd. Allebei verhuisd (Amber woont blijkbaar in Amsterdam), een nieuwe school, Amber kreeg een broertje en heeft al een zus.
De poppetjes zijn al op onderzoek uit geweest in de tuin, in de klei en van de zomer in het zwembad. Tijdens een wandeltochtje moest de tuinman mee. Helaas heeft de tuinman daarbij zijn petje verloren. Dat vind ik dan wel weer jammer.
De setjes dus nu maar weg gezet en als we bezoek hebben berg ik de poppetjes maar even op. Voor je het weet ben je een onderdeeltje kwijt.  
             Heb jij nog met lego gespeeld?                                                                                                                                                                    







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.