Pagina's

maandag 16 april 2012

de tijd en andere zaken.

En dan zitten we al weer halverwege april...

Gisteren maar eens gekeken wat de maand maart ons weer heeft opgeleverd.
Op de lopende rekening hield ik ruim geld over (dat mag in de krant ;))
Maar op de vaste lasten rekening ging het mis. En nee, niet onze schuld.

Om alles netjes te kunnen opvangen hebben we begin dit jaar de grootste verzekering omgezet naar maandbetaling in plaats van 2x per jaar.
De 1e maand ging dit prima maar nu hadden ze toch weer voor een half jaar afgeschreven. En ja, dan kom je dus ineens niet uit.
Ik heb gelijk onze tussenpersoon op de hoogte gesteld maar ik had dus tot gister niets gehoord of gezien.

Omdat we door dit 'geintje' wel in het rood staan heb ik nu een mail gestuurd. Ik wens toch niet door andermans fouten extra kosten te maken. Daar wilde we nu net vanaf!

Verder gaat hier alles z'n gangetje. Met manlief gaat het steeds een stukje beter. Hij heeft een eerste gesprek gehad met een coach en kan ook hier thuis al wat meer en langer bezig zijn.

De paasdagen hebben we op de camping doorgebracht. De kleine sliep heerlijk 's nachts dus zo kon ik ook eens doorslapen.
Het was een beetje m'n bedoeling om in dat weekend ook door te rijden naar m'n broertje om op kraambezoek te gaan maar met de buien zag ik dat toch niet zo zitten en heb ik het lekker rustig gehouden.
Als het goed is zie ik ze nu aankomende zaterdag op de familiedag. (een hoop vliegen in 1x :))

Op het werk blijft het druk en als ik thuis kom is er de zorg voor de kleine waardoor er maar korte momentjes zijn om even wat voor m'n zelf te doen. Zelf bloggen staat dus (nog) even op een laag pitje maar ik probeer wel 2x in de week wat blogs te lezen.
2 opmerkingen:

  1. Wel netjes hoor! Dat van die vaste lasten rekening kun je niets aan doen, nee, goed dat je daar snel achteraan bent gegaan, het is inderdaad zonde om kosten te maken door een ander!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel vervelend hoor dat er ineens een half jaar wordt afgeschreven. In rood staan geeft zoveel onrust, wij zijn ook pas sinds kort, door dingen uit te spitten en anders te regelen, te consuminderen op € 0,00 uitgekomen en dat geeft veel rust.

    Bij mij staat bloggen ook even wat meer in de ruststand. Ik besef nu (ja, nu pas, hahaha) dat ik gewoon niet alles tegelijk kan en keuzes moet maken... en dan is bloggen toch wat minder belangrijk, ook vind ik het heel leuk en is het een uitlaatklep. In balans zijn is, voor mij qua gezondheid zeker, veel gezonder... en de laatste weken voelen heerlijk, dus ik zit op de goede weg.

    Fijn dat het met je man nu weer een stukje beter gaat, dat geeft voor jou ook weer een stukje rust in je hoofd, toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.