Pagina's

maandag 27 oktober 2014

keuzes

Wat kan er in een korte tijd veel gebeuren.
we zitten al weer eind oktober.

Halverwege het jaar besloten we om ons vaste internet verbinding op te zeggen.
Vanaf dat moment ben ik minder gaan bloggen en gebeurde er tegelijkertijd veel in mijn leven.

Al langer was ik van plan om bewust aan de slag te gaan met mijn eigen leven en te ontdekken wat ik nu werkelijk wil. Daarbij hoort afstand nemen van de gebruikelijke dingen en ze te evalueren.
Ik ben zelf een mens dat graag ontdekt en nieuwe dingen wil uitproberen.  Het probleem is echter dat alles erbij komt en ik met moeite dingen weg doe.

Nu we echter bewust bezig zijn met het oriƫnteren op verhuizen of verbouwen is het een goed moment om alles goed onder de loep te nemen.

Bloggen is een van de dingen die ik graag eens wilde proberen maar ik merk dat het, net als een dagboek, niet is waar ik regelmatig schrijf.

Ik heb dan ook besloten om me zelf niet meer verplicht te voelen om iets te schrijven en alleen dan te schrijven als ik echt iets wil delen.

Op deze manier wordt het voor mij geen verplichting en voel ik me ook vrijer om bij anderen een reactie te plaatsen.


1 opmerking:

  1. Als bloggen een verplichting wordt, is het niet leuk meer, dus gewoon doen waar JIJ je goed bij voelt. Maar om eerlijk te zijn, is het fijn geen internet te hebben, en hoe internet je nu dan (via je mobiel, wifi bij de bieb of???) zit er over te tobben om het er ook uit te doen, net als digitale televisie en alleen nog de telefoon over te houden, vandaar dat ik dit vraag, hopelijk niet te vrij, als dat wel zo is, mijn excuses hiervoor)

    Fijn dat je nu bezig bent je zelf te ontdekken, en een verhuizing (misschien heel snel) in de planning is altijd leuk, Geniet van de vrijheid die je hebt, enne het zal je denk ik wel bevallen, ben benieuwd naar jouw bevindingen, tot ziens maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.