Pagina's

dinsdag 12 augustus 2014

vakantie maar toch aan het werk

Vandaag begint officieel mijn vakantie. 3 weken vrij van m'n werk.
Het betekent alleen niet dat ik de hele dag niets hoeft te doen.
Naast "achterstallig onderhoud" in huis wacht mijn andere werk.
Ik ben namelijk als vrijwilliger betrokken bij de kinderboerderij hier in het dorp.
Daar is het in de zomervakantie erg druk met bezoekers. Zelf ben ik druk met het inplannen van de vrijwilligers en het maken van een opzet voor de activiteiten vanaf september.

Heb jij echt vrij in je vakantie of wacht er ook nog "werk" op jou?

6 opmerkingen:

 1. Hoe doe je dat dan met je dochter?
  Jansje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben deze zomer niet bereikbaar tijdens mijn vakantie.
  Ik zet mijn tente op een slaapplaats van Staatsbosbeheer. Telefoon? Mobiel? Internet? Email? Krant? Tv? Radio? Helemaal niks. De mobiel gaat mee, uit. Ik heb beloofd elke week te laten weten dat ik in orde ben. ( ruim tien kilometer verderop is mijn eerste mogelijkheid).
  Ik, mijn campingspullen, een fijne stoel, mijn boek, mijn gitaar, mijn bijbel, mijn schrijfspullne, mijn sokken in wording, de natuur, en heel veel stilte!
  Mijn vorige vakantie moest ik opdraven voor noodgevallen, anders hoefde ik niet terug te komen. Ik heb die drie weken elke dag minstens 6 uur gewerkt. Nu kunnen ze me niet bereiken. Ik heb deze drie weken nodig.

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook niet echt vakantie gehad maar het was allemaal wel fijn! Volgende week moeten mijn kinderen weer naar school

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Normaal wacht er altijd werk, maar nu heb ik voor het eerst sinds een jaar of tien eens een echte vakantie gepland. Ik ga ook tegen iedereen zeggen dat ik er dan niet ben, zal in de praktijk waarschijnlijk op een paar dagen nog wat werk doen, maar verder niet. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik werk thuis als gastouder. ben wel 2 weken vrij, tegelijk met manlief gelukkig. ik hoop wat achterstallig huishouden in te halen, wat op te ruimen enz. en vooral genieten met de kids en met man :) we zien het wel. ander echt werk wacht er niet. ik heb niet veel vrij als gastouder, duswil dan geen ander werk doen in mn schaarse vakantie. in juni 1 weekje vrijgeweest en verder niet dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.