tag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post4587862666761713476..comments2023-08-26T17:08:06.170+02:00Comments on kostwinnaar met klein inkomen krijgt kind: zelf poedersuiker makenkostwinnaarhttp://www.blogger.com/profile/05274489108084924108noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-6520117237373034592018-03-17T20:55:16.421+01:002018-03-17T20:55:16.421+01:00Ja :)... Al jaaaaren ;). Altijd met de elektrische...Ja :)... Al jaaaaren ;). Altijd met de elektrische koffiemolen. Het kan ook met een vijzel, staafmixer of blender ;)... Ik heb er eind december vorig jaar een blog over geschreven :)...Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-19482734478151032042018-03-03T01:27:45.362+01:002018-03-03T01:27:45.362+01:00Ik heb weleens poedersuiker in de elektische koffi...Ik heb weleens poedersuiker in de elektische koffiemolen gemaakt, maar er kwam zo'n vies aluminium-/metaalsmaakje aan dat ik het bij die ene keer heb gelaten en gewoon een busje van de Lidl in de kast heb staan.<br />C@thAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-82389755965266154142018-02-27T10:54:21.078+01:002018-02-27T10:54:21.078+01:00Nee, nog nooit maar het lijkt me zeker handig om t...Nee, nog nooit maar het lijkt me zeker handig om te doen als ik eens verlegen zit om poedersuiker hier op het platteland!<br /><br /><a href="http://www.huisvlijt.com" rel="nofollow">Huisvlijt</a>Nicole Orriƫnshttps://www.blogger.com/profile/02061262281050363451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-69206039461418382062018-02-27T09:25:03.278+01:002018-02-27T09:25:03.278+01:00Ik maak zelf altijd vanillesuiker door een in vier...Ik maak zelf altijd vanillesuiker door een in vier gespleten vanillestokje in een glazen pot met kristalsuiker te steken. Goed afsluiten en een aantal weken, maanden laten staan. De smaak van de vanille trekt in de suiker en je hebt veel gezondere vanillesuiker of de gearomatiseerde vanillesuiker die je koopt. liesbetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-18633080643609690942018-02-26T20:59:50.178+01:002018-02-26T20:59:50.178+01:00Ja hoor, heel regelmatig, alhoewel ik ook eigenlij...Ja hoor, heel regelmatig, alhoewel ik ook eigenlijk altijd wel een bus poedersuiker van de Lidl in huis heb. Ik gebruik het veel voor bakken. Ik gebruik een electrische bonenmaler. Ik weet niet beter, mijn moeder deed het ook zo. Deze, maar dan de uitvoering van 30 jaar geleden ;-) https://tinyurl.com/y7arwqgy <br /><br />Mirjam :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-51135846469680575902018-02-26T18:55:27.529+01:002018-02-26T18:55:27.529+01:00Wij doen zo lang met een bus poedersuiker dat ik h...Wij doen zo lang met een bus poedersuiker dat ik het eerlijk gezegd niet echt de moeite waard vind. Maar als je vaak poedersuiker eet zal het vast veel schelen :)<br /><br />Wat we wel zelf maken is kaneelsuiker: gewoon een schepje kaneel door wat suiker heen.... Daar ga ik dan niet extra voor betalen in de winkel. Daantjehttps://www.blogger.com/profile/08244287649803674219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5221104974915599820.post-10015060491042551502018-02-26T13:35:16.388+01:002018-02-26T13:35:16.388+01:00Ik heb jaren geleden ook nog bloemsuiker gemaakt d...Ik heb jaren geleden ook nog bloemsuiker gemaakt door kristalsuiker te malen in de blender van mijn Kenwood. De eerste keren totaal geen probleem en bloemsuiker tegen de prijs van kristalsuiker. Toch ging het een keer mis en werd het plastieken stuk waarmee te blender op het apparaat past te heeft en was deels gesmolten. Gevolg : zowel blenderbeker als het connectiestuk van de kenwood zijn totaal niet meer bruikbaar.... Ik laat het niet herstellen want 't komt vrij duur uit. Sindsdien maak ik geen bloemsuiker meer zelf want ik wil niet het risico lopen om nog eens een mixer of blender stuk te maken. De laatste keer dat ik bloemsuiker maakte, was het dus zeer dure bloemsuiker.....liesbetAnonymousnoreply@blogger.com